Recep Tayyip Erdogan a fost reales președinte al Partidului Justiție și Dezvoltare

Recep Tayyip Erdogan a fost reales președinte al Partidului Justiție și Dezvoltare

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a fost reales duminică în fruntea Partidului Justiție și Dezvoltare (AKP), revenire făcută posibilă odată cu intrarea în vigoare a primei măsuri din reforma constituțională aprobată la referendumul din 16 aprilie, transmite AFP.

'Cu 1.414 voturi pentru, liderul nostru fondator a fost ales președinte', a anunțat vicepreședintele formațiunii AKP, Hayati Yazici, după ce delegații partidului au votat în cadrul congresului desfășurat la Ankara.

Erdogan era oricum sigur că va redeveni președinte al AKP, partid din care a fost nevoit să demisioneze formal în anul 2014, după ce a fost ales președinte al Turciei, pentru a respecta o prevedere constituțională abrogată acum odată cu revizuirea legii fundamentale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…