Reclamele de la Super Bowl, înfiorător de scumpe: Bradley Cooper și mama sa au apărut în cel mai haios spot VIDEO

Reclamele de la Super Bowl, înfiorător de scumpe: Bradley Cooper și mama sa au apărut în cel mai haios spot VIDEO

Super Bowl 2023 a fost un spectacol, în adevăratul sens al cuvântului, ca de obicei. Și un meci cu controverse, după cum Adevărul a arătat aici. La fel ca-n edițiile precedente, la scurt timp după încheierea partidei, în SUA a apărut și clasamentul celor mai tari reclame difuzate pe durata partidei. Mai ales că vorbim despre niște spoturi concepute, în mod special, pentru Super Bowl. Iar difuzarea lor costă o avere: 7 milioane de dolari pentru 30 de secunde!

În cele mai multe topuri realizate, cea mai tare reclamă a fost votată cea în care apare actorul Bradley Cooper (48 de ani), alături de mama sa, Gloria Campano (65 de ani). Într-adevăr, cei doi sunt foarte simpatici și te îndeamnă să urmărești spotul respectiv până la final.

Bradley Cooper, în cea mai tare reclamă de la Super Bowl 2023

Echipa Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, învingând cu scorul de 38-35 formaţia Philadelphia Eagles, în marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), cel mai aşteptat eveniment sportiv de pe continentul nord-american, care a avut loc duminică seară pe State Farm Stadium din Glendale (Arizona).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale