Recorder.ro: Trecutul lui Dragnea, episodul 3.

Recorder.ro: Trecutul lui Dragnea, episodul 3.

Recorder.ro : Trecutul lui Dragnea, episodul 3.

În primele două episoade ale seriei „Trecutul lui Dragnea”, l-am descoperit pe liderul PSD în rolul micului afacerist de provincie, făcând comerț cu alcool și acaparând restaurante din patrimoniul statului, apoi intrând în politică și trăgând sfori pentru a obține funcția de prefect al județului Teleorman.

 Vom încheia cu perioada în care Liviu Dragnea a devenit președinte de Consiliu Județean și și-a pregătit ascensiunea către vârful politicii. Au fost 12 ani (2000-2012) tumultuoși, în care micul afacerist s-a transformat în baron de județ: și-a subordonat presa și instituțiile, și-a fidelizat primarii, și-a împărțit bugetul județului cu prietenii transformați în patroni, scrie  Recorder.ro

Istoria baronului Liviu Dragnea este, de fapt, o interminabilă listă a minciunilor: a mințit când a trecut de la PD la PSD, a mințit când a privatizat TelDrum, a mințit în chestiunea studiilor pe care le-a urmat, a mințit chiar și atunci când și-a trecut în CV că este cetățean de onoare al unui district nord-american. Și da, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus, a mințit și atunci când a spus că nu și-a ras niciodată mustața.

Citește materialul integral pe  Recorder.ro .







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”