Recruții ruși din regiunea Luhansk au primit uniforme purtate de soldații uciși și răniți

Recruții ruși din regiunea Luhansk au primit uniforme purtate de soldații uciși și răniți

În regiunea Luhansk, recruții care luptă de partea Federației Ruse primesc uniforme aparținând soldaților morți sau răniți. În buzunarele lor au fost găsite obiecte personale ale foștilor purtători ai uniformelor.

Recruții ruși au primit haine militare purtate de soldații care au murit

Între timp, uniformele și echipamentele personale trimise în teritoriile ocupate ale Ucrainei din Rusia pot fi găsite la vânzare în piețele locale, se arată întru-un anunț pe Telegram al administrației militară din regiunea Luhansk.

"Echipamentul care este trimis în așa-numita "Republica Populară Luhansk" (o formațiune ilegală, autoproclamată pe teritoriul regiunii ucrainene Luhansk) poate fi cumpărat de pe piețele locale. Bărbații recrutați cu forța primesc uniforme care au în buzunare obiecte personale ale foștilor lor proprietari, soldați morți sau grav răniți", anunță news.yahoo.com.

Administrația militară a a raportat, de asemenea, că situația în orașele ocupate temporar de forțele rusești este dificilă. În Rubizhne, de exemplu, localnicii sunt nevoiți să își repare singuri acoperișurile și ferestrele. Orașul nu are curent electric sau apă curentă.

Situația este și mai gravă în orașele și satele mai mici din vecinătatea frontului care rămân sub ocupație rusă. De exemplu, în Novokrasnianka, lângă Kreminna, nu există apă curentă, căldură sau energie electrică. De asemenea, sătenii nu au acces la hrană, fie că este vorba de vânzare sau de ajutor umanitar. Satul nu a mai văzut nicio livrare de alimente de mult timp.

Administrația militară din regiunea Luhansk a raportat că locuitorii locali așteaptă cu nerăbdare sosirea forțelor armate ucrainene.

La 21 noiembrie, forțele de apărare ucrainene au respins mai multe atacuri rusești în apropiere de Stelmakhivka.

Forțele rusești își apără pozițiile actuale pe fronturile Kupiansk și Lyman și desfășoară tunuri de tancuri, mortiere și artilerie pentru a trage asupra zonelor din Novoselivske, Ploshchanka, Stelmakhivka și Makiivka și din jurul acestora.

Avioanele ucrainene au efectuat un atac aerian asupra unui grup de personal, arme și echipamente rusești în ultimele 24 de ore.

Între timp, forțele de rachete și artileria ucraineană au lovit un post de comandă rusesc, un punct de depozitare a combustibilului și lubrifianților, un grup de personal militar, arme și echipamente rusești și un sistem de război electronic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…