Rectificarea bugetului Primăriei Bucureşti a fost respinsă de Consiliul General

Rectificarea bugetului Primăriei Bucureşti a fost respinsă de Consiliul General

Rectificarea bugetului Primariei Bucureşti a fost respinsă de Consiliul General. Reprezentanţii USR au votat împotrivă, iar cei de la PSD nu au participat la şedinţă.

Primarul general, Nicuşor Dan, îi acuză de iresponsabilitate şi avertizează că există riscul ca finanţarea europeană necesară pentru unele proiecte să fie întârziată sau chiar anulată. Le-a explicat că rectificarea era necesară, de exemplu, pentru absorbţia primei tranşe din fonduri europene pentru achiziţionarea a 100 de tramvaie.

Potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, a fost retras şi proiectul care viza alocarea a 12 milioane de lei pentru construirea unei instalaţii de oxigen la spitalul modular din Pipera. La începutul şedinţei extraordinare de ieri, Nicuşor Dan a argumentat necesitatea acestei investiţii:

Nicuşor Dan: Urmează valul 5, o să fie un necesar pentru paturi care să aibă instalație de oxigen și soluția cea mai rapidă este pe acest spital modular din Pipera. Mai adaug este o solicitare expresă a Guvernului, chiar a primului ministru, ca în cel mai scurt timp să asigurăm aceste paturi cu oxigen./geftene/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 decembrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...