Refuz de milioane de dolari. Suma uriașă cerută în instanță de un bărbat pentru un eșec amoros

Refuz de milioane de dolari. Suma uriașă cerută în instanță de un bărbat pentru un eșec amoros

Banii nu pot cumpăra iubirea, dar în cazul unui bărbat din Singapore ar mai putea alina suferința în dragoste. Pentru simplul fapt că o femeie nu a vrut să aibă o relație cu el, acesta cere acum, în instanță, o sumă de bani colosală.

Bărbatul cere daune uriașe în instanță pentru că a fost refuzat FOTO Arhivă

Povestea de dragoste neîmpărtășită

Totul a început în anul 2016, când K. Kawshigan, a cunoscut-o pe Nora Tan. Încă de la vremea respectivă, bărbatul a fost topit după ea și și-a dorit să înceapă o relație . Au devenit din ce în ce mai apropiați, dar nu în sensul în care bărbatul și-ar fi dorit. În 2020 ajunsese să o numească „cea mai apropiată prietenă”. Cei doi petreceau foarte mult timp împreună, însă nimic nu părea să se lege pe plan sentimental. Kawshigan a tot sperat, dar povestea nu a avut un final fericit. Când i-a pus marea întrebare s-a lovit din plin de un refuz, pe care nu a putut să îl accepte.

Nora Tan a decis, în acel moment, să ia distanță. A redus considerabil din timpul petrecut împreună, pentru că a considerat că era important ca anumite limite să nu fie depășite în ce îi privește.

Nemulțumit de situație, bărbatul a trecut la amenințări. Inițial i-a trimis femeii o scrisoare în care îi spunea că are dreptul la „daune bănești, pentru că i-a produs suferință emoțională și posibilă defăimare”. În aceeași scrisoare i-ar mai fi transmis și că avea la dispoziție două opțiuni: să cedeze dorințelor lui sau fie să fie dată în judecată.

Trei milioane de dolari pentru „traume emoționale”

Nora Tan a fost de acord să îl însoțească pe Kawshigan la câteva ședințe de consiliere psihologică, pentru a-l ajuta să depășească ideea ca ei nu vor fi vreodată împreună. Nici 18 luni mai târziu, bărbatul nu a înțeles să treacă peste. Prin urmare, femeia a decis să pună punct situației și să întrerupă orice contact. Ea a spus „nu mai putea face față presiunilor și incapacității lui de a-i respecta spațiul personal”, scrie The Straits Times. Omul și-a pus în practică amenințările. A intentat acțiuni în justiție prin care îi cere femeii daune de 3 milioane de dolari.

Bărbatul a inițial două procese la Înalta Curte și susține că respingerea i-a afectat reputația și i-a provocat „traume și depresie, viața lui fiind puternic marcată de acest lucru.” A spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui. De asemenea, bărbatul vrea să primească bani pentru a-și acoperi „costurile suportate în programele de reabilitare și terapie pentru a depăși trauma suferită”.

O primă audiere în acest caz este programată la Înalta Curte pe data de 9 februarie.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“