Regina Elisabeta a II-a, sfătuită să se odihnească încă două săptămâni

Regina Elisabeta a II-a, sfătuită să se odihnească încă două săptămâni

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească în următoarele două săptămâni şi să îşi limiteze activităţile la "îndatoriri de la birou", a anunţat vineri Palatul Buckingham, citat de DPA/PA Media şi Reuters.

Anunţul vine la scurt timp după ce suverana, în vârstă de 95 de ani, a fost internată pentru o noapte, la 20 noiembrie, în spitalul londonez King Edward VII, pentru "investigaţii preliminare", după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească şi şi-a anulat o vizită de două zile în Irlanda de Nord.

Regina Elisabeta a II-a are însă "intenţia fermă" de a lua parte la evenimentele din Duminica Pomenirii, pe 14 noiembrie, de comemorare a militarilor şi civililor ucişi în conflicte armate.

"Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia regina ar trebui să se odihnească timp de câteva zile, medicii Majestăţii Sale au recomandat să se odihnească în continuare, cel puţin încă două săptămâni. Potrivit medicilor, Majestatea Sa poate să participe în acest timp la îndatoriri uşoare, de la birou, inclusiv la unele audienţe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială", se arată într-un comunicat emis de Palatul Buckingham. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

5 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...