Regina Elisabeta, comemorată la 100 de ani de la moarte, la Biserica Ortodoxă din Săvârșin

Regina Elisabeta, comemorată la 100 de ani de la moarte, la Biserica Ortodoxă din Săvârșin

Familia Regală va comemora centenarul morții reginei Elisabeta, joi, 18 februarie, de la ora 12,00, la Biserica Ortodoxă din Săvârșin. Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al regelui Mihai I, evenimentul va avea loc în prezența principesei Margareta și a principelui Radu.

''Altețele Lor Regale se află, în luna februarie, la reședința regală de la Săvârșin și au ales biserica din localitate pentru oficierea slujbei de pomenire'', informează sursa citată.

La comemorare vor lua parte arhiepiscopul Timotei al Aradului, reprezentanți ai autorităților locale din Săvârșin, din județul Arad și din județele învecinate. Sunt așteptate personalități din întreaga țară și din Republica Moldova.

Își vor da concursul Corul Regal și Corul Teologic al Arhiepiscopiei Aradului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean