„Regina prefăcătoriei” va patrona două televiziuni

„Regina prefăcătoriei” va patrona două televiziuni

„Regina prefăcătoriei”, aflată în plin scandal de divorț cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, se va implica de la 1 decembrie în două proiecte de presă.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Claudiu Giurgea, moderator la Realitatea: „Pe 1 decembrie, oameni buni, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de tot ce ține de partea editorială”.

„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată. Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți”, a declarat Anamaria Prodan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”