Regizorul Radu Afrim și actorul Marius Manole - decorați de președintele Iohannis

Regizorul Radu Afrim și actorul Marius Manole - decorați de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim și Gianina Cărbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu și Marius Manole, dar și a coregrafului Varvara Cătălina Ștefănescu.

Regizorul Radu Afrim

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului le-a conferit acestora Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, categoria D — "Arta spectacolului", "în semn de apreciere a contribuției remarcabile la creșterea prestigiului artei spectacolului, pentru implicarea deosebită în promovarea teatrului și cinematografiei românești atât în țară, cât și în străinătate".

Totodată, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, categoria F "Promovarea culturii" publicației "Timpul", cu prilejul aniversării a 140 de ani de la înființare, "în semn de înaltă apreciere pentru activitatea publicistică de înaltă ținută, în jurul căreia s-a coagulat, în spiritul valorilor și al dialogului ideilor, o elită remarcabilă ce a contribuit la dezvoltarea spațiului cultural și civic din România".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze