Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE!

Reglare de conturi în PSD? Țuțuianu a fost dat afară, demisia e o MINCIUNĂ! De vineri se vorbea în Comisia SRI că va fi MAZILIT! Amănunte INCENDIARE!

Amănunte incredibile vin dinspre PSD după ce ministrul Apărării și-a depus demisia și Tudose a anunțat imediat că i-a acceptat-o! N-o să vă vină să credeți, dar știrea ne-a surprins vorbind la telefon cu o sursă din Comisia de control SRI care ne spunea că la ei s-a vorbit încă de vineri că Țuțuianu va fi mazilit. A trebuit să închidem telefonul pentru a putea da știrea că Tudose a acceptat demisia ministrului apărării! Asta în timp ce sursa noastră tocmai ne spunea că o să vedem că Tudose o să-i accepte demisia!

Oameni buni, Țuțuianu n-a demisionat, a fost demis! Astăzi la prânz, Dragnea i-a dat lui Tudose un bilețel cu numele viitorului ministru al Apărării, la masă, la un restaurant din Capitală! Adică pe Marcel Ciolacu! Actualul vicepremier fără portofoliu.

Ce vedem este doar un circ ieftin!

Sunt două scenarii. Unul care spune că Dragnea a vrut să-l elimine pe Țuțuianu pentru că lucra direct cu președintele și cu americanii, care au anunțat deja că îi aranjaseră o vizită la omologul său din SUA. Și al doilea, care spune că Țuțuianu avea bube rusești în CV și s-a cerut scoaterea lui din joc. 

Sursa noastră această variantă ne-a furnizat-o, ca să fim corecți.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...