Renumita artistă Cher ar fi pe moarte

Renumita artistă Cher ar fi pe moarte

Renumita cântăreață și actriță Cher ar fi pe moarte. Lui Cher i-ar mai fi rămas câteva luni de viață din cauza unui virus pe care l-ar fi contractat în anii '80, relatează online ziarul Estrella Digital.

Cher își pregătește deja testamentul, cel puțin așa asigură presa franceză. Revista 'Paris Match' a tras semnalul de alarmă prin publicarea unei știri potrivit căreia artistei îi mai rămân doar câteva luni de trăit.

Artista californiană, care a împlinit recent 70 de ani, ar fi contractat în anii '80 așa-numitul virus Epstein-Bar, care provoacă mononucleoza. O complicație renală ar fi agravat situația actriței care acum s-ar afla în pragul morții.

Surse apropiate anturajului lui Cher spun că moralul artistei este destul de bun, că ea și-a asumat realitatea în mod pozitiv și că a început deja să-și redacteze testamentul. Averea se ridică la 350 de milioane de dolari, care va fi împărțită între persoanele dragi ale artistei, ce i-au fost alături în ultimii ani și care au ajutat-o în finanțarea a numeroase proiecte sociale.

Ultima apariție publică a lui Cher datează din 3 mai anul acesta când artista a fost prezentă la o conferință asupra globalizării la Beverly Hills, unde a purtat pe cap un fes pentru a ascunde, probabil, o eventuală pierdere a părului.

Deocamdată interpreta hitului 'Believe' nu a confirmat dar nici nu a dezmințit această informație.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?