Replici acide între Gabriela Firea şi reporteri pe tema campaniei negative duse de Dana Budeanu și Oana Lovin

Replici acide între Gabriela Firea şi reporteri pe tema campaniei negative duse de Dana Budeanu și Oana Lovin

În prima ieşire publică după eşecul de la alegerile locale, Gabriela Firea a avut un schimb de replici acide cu reporterul Antena 3, în momentul în care se plângea cât de mult a afectat-o campania negativă purtată împotriva sa  în online.

Dialogul dintre Gabriela Firea şi reporterul Antena 3:

Gabriela Firea: Din păcate, campania negativă din online, şi total mincinoasă şi se va vedea în perioada următoare, ne-a afectat foarte mult. Noi am luptat singuri.. Vă rog să îmi spuneţi ce campanie negativă am făcut eu!

Reporter Antena 3: Campania Danei Budeanu şi Oanei Lovin..

Gabriela Firea: Eu am făcut campanie pozitivă în online! Diferenţa majoră este că eu am făcut campanie pozitivă în online, vă rog să intraţi pe pagina mea oficială şi pe cea personală să vedeţi că am prezentat filmuleţe cu activitatea mea din cei 4 ani, toate realizările din sănătate, transport, poluare, toate obiectivele de infrastructură. Dacă dumneavoastră veţi găsi ceva negativ pe pagina mea sau pe paginile noastre oficiale, vă rog să îmi arătaţi!

Ulterior, și alt reporter a încercat să îi pună o întrebare pe această temă, dar Firea s-a plâns că nu e lăsată să vorbească.

Video integral mai jos, vezi de la minutul 1.00:

Dana Budeanu a fost, în această campanie, una dintre cele mai mari susţinătoare ale Gabrielei Firea. Ea a fost cea care a dezvăluit înregistrările conversaţiilor dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu despre demolarea din Parcul Orăşelul Copiilor.

Oana Elena Lovin ”@FataCuSparanghel · Personalitate jurnalistică”, după cum se prezintă pe facebook, a apărut în lumina reflectoarelor după mitingul ”anti-dictatură” din 18 mai organizat după impunerea restricțiilor în data de 15 mai. Lovin, despre care a apărut informația că a făcut videochat, a fost atunci fotografiată cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei în primăvara acestui an. Lovin este extrem de activă pe Facebook, fiind intens promovată în ultima perioadă de Antena 3 și România TV. În campanie, a participat la o serie de evenimente unde s-a poziţionat împotriva lui Nicușor Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”