Reprezentanții Spitalului Militar susțin că evoluția postoperatorie a pilotului este favorabilă; este echilibrat hemodinamic și respirator

Reprezentanții Spitalului Militar susțin că evoluția postoperatorie a pilotului este favorabilă; este echilibrat hemodinamic și respirator

Evoluția postoperatorie a pilotului care s-a catapultat luni dintr-un avion militar în județul Constanța este favorabilă, acesta fiind echilibrat hemodinamic și respirator, informează reprezentații Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Carol Davila".

"Pacientul este bine postoperator, evoluție favorabilă, echilibrat hemodinamic și respirator, conștient, cooperant. Încă nu a fost transferat din secția ATI. Este evaluat zilnic din punct de vedere neurochirurgical, neurologic și pneumologic', afirmă sursa citată.

Pacientul continuă tratamentul pentru profilaxia durerii și a ulcerului de stres și antibioterapie.

"Se menține gradul de motricitate la nivelul picioarelor. Nu a necesitat transfuzie de sânge. Au început procedurile de kinetoterapie și mobilizare în pat", susține aceeași sursă, care precizează că pilotul beneficiază de consiliere psihologică și are suportul familiei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?

5 Așa o fi?