Reprezentantul României la Eurovision 2023 va fi ales sâmbătă, exclusiv prin votul publicului. Iată cele 12 piese finaliste VIDEO

Reprezentantul României la Eurovision 2023 va fi ales sâmbătă, exclusiv prin votul publicului. Iată cele 12 piese finaliste VIDEO

Selecţia Naţională Eurovision va fi transmisă în direct la TVR 1, sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 21.00.

Pe 11 februarie publicul decide cine va reprezenta România la Eurovision 2023

12 artiști luptă în finala Selecției Naționale Eurovision pentru a reprezenta România în competiția europeană . La această ediție, nu va exista un juriu de specialitate, iar câștigătorul va fi decis doar de public.

Finaliștii Selecției Naționale Eurovision 2023

Telespectatorii vor putea vota melodia preferată prin apel telefonic (tarif normal) sau online pe durata interpretării fiecărei piese sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs.

Deiona - „Call on me"

Andrada Popa - „No time for me"

Ocean Drive - „Take you home"

Amia - „Puppet"

Andrei Duțu - „Statues"

Theodor Andrei - „D.G.T. (Off and on)"

Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros - „Lele"

Aledaida - „Bla Bla Bla"

Adriana Moraru - „Faralaes"

Maryliss - „Hai vino"

JaxMan (Erin Dăneţ) - „Bad&Cool"

Andreea D Folclor Orchestra - „Periniţa mea"

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afișat pe ecran, pe durata interpretării melodiei. După apelarea numărului, robotul transmite mesajul „votat“, iar votul se alocă piesei respective.

Votul online va avea loc pe site-ul oficial al Televiziunii Române: http://www.eurovision.tvr.ro, unde doritorii trebuie să parcurgă următoarele etape: logare, apoi „click” pe butonul “Votează”, dedicat concurentului preferat.

Conform Regulamentului competiției ESC 2023, votul publicului va fi exprimat pe durata interpretării piesei de către fiecare artist, din momentul „START VOT” şi până la momentul „STOP VOT”, sau în timpul recapitulării interpretărilor de la finalul show-ului tv, regula fiind un singur vot pentru o piesă, dar cu posibilitatea de a vota mai multe piese.

Finala Selecţiei Naţionale a ESC 2023 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe canalele TVR 1, TVR Internațional, pe platforma TVR+ şi pe conturile din rețele sociale ale TVR, sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 21.00.

Competiţia internaţională de la Liverpool, respectiv semifinalele şi marea finală, vor avea loc în zilele de 9 şi 11 mai, respectiv 13 mai 2023.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“