Republica Moldova: Dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 (presă)

Republica Moldova: Dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 (presă)

Conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii" din Republica Moldova, Nicolae Botgros, a fost testat pozitiv la COVID-19, fiind internat în stare gravă la spital.

Botgros a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă. Purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă din Chişinău, Dorina Arsene a declarat miercuri pentru Unimedia că artistul a făcut o formă severă de COVID-19 şi este internat în secţia reanimare.

"Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialişti din ţara noastră", a transmis Arsene pentru Unimedia.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul, într-o familie de lăutari. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro