Reţea de traficanţi de droguri de mare risc, destructurată de poliţiştii DIICOT Timişoara

Reţea de traficanţi de droguri de mare risc, destructurată de poliţiştii DIICOT Timişoara

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Timişoara au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a cinci inculpaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT Timişoara, remis miercuri AGERPRES, în fapt s-a reţinut că în perioada 2016 - 2019, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, cei cinci inculpaţi au achiziţionat cantităţi importante de droguri de risc şi mare risc pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiul Timişoara, obţinând astfel importante beneficii materiale.

Procurorii DIICOT Timişoara, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciul Antidrog, au efectuat, miercuri, nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, la locuinţele folosite de inculpaţi.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 2,5 kilograme de canabis, 500 comprimate de ecstasy, aproximativ 20 de grame de amfetamină, precum şi sume de bani.

În cursul zilei, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" Timişoara. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”