Reuniunea CExN al PSD a început

Reuniunea CExN al PSD a început

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în care se va discuta şi despre proiectul de buget pe 2019, chestiuni legate de administraţie, pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare, a început, duminică, la Palatul Parlamentului.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a precizat, joi, pentru AGERPRES, că în cadrul reuniunii urmează să fie discutate şi chestiuni organizatorice.

"După şedinţă, va avea o întâlnire cu grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare, în care avem de adoptat foarte multe lucruri importante. În primul rând, bugetul. Vom avea nişte modificări legislative esenţiale. Şi, în acelaşi timp, vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români prin vocea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, imediat după CEx", a declarat Codrin Ştefănescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...