Revelion 2017/ Cluj: 5.000 de persoane au petrecut în Piața Unirii, unde au fost deschise 700 de șampanii

Revelion 2017/ Cluj: 5.000 de persoane au petrecut în Piața Unirii, unde au fost deschise 700 de șampanii

Mii de persoane au marcat trecerea dintre ani în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde, imediat după concertul Semnal M, a început un foc de artificii care a luminat timp de minute în șir turnul bisericii gotice, veche de 700 de ani, din centrul orașului.

Scena pe care a avut loc concertul aniversar Semnal M a fost amplasată în mijlocul Târgului de Crăciun, care a fost animat, sâmbătă seara, la o temperatură de minus 7 grade, de aproximativ cinci mii de persoane. Oamenii au venit la Revelionul din stradă cu artificii și sticle de șampanie, iar cei care nu au avut au putut gusta un pahar din cele pregătite de municipalitate. Primăria a oferit 700 de sticle de șampanie pentru a fi deschise în noaptea de Revelion în piață.

Spectacolul a început la ora 22,00, cu un concert de muzică arhaică, și a ținut încă o oră după miezul nopții, show-ul fiind încheiat de trupa clujeană BigToneZ. Focul de artificii de la miezul nopții a durat 10 minute.

Căsuțele din Târgul de Crăciun au fost deschise, oamenii putând cumpăra vin fiert, ceai, ciocolată caldă, clătite sau alte mici cadouri. Și patinoarul amenajat în fiecare iarnă în centrul orașului a fost deschis, intrarea fiind liberă.

Costurile totale cu organizarea Revelionului s-au ridicat la circa 60.000 de lei și au fost acoperite din bugetul local și din sponsorizări.

AGERPRES/(A — autor: Elena Stanciu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...