Revenirea spectatorilor în tribune de la 1 octombrie, la evenimentele sportive din Marea Britanie, s-ar putea amâna

Revenirea spectatorilor în tribune de la 1 octombrie, la evenimentele sportive din Marea Britanie, s-ar putea amâna

Planurile pentru revenirea controlată a spectatorilor în tribune, de la 1 octombrie, la evenimentele sportive din Marea Britanie, s-ar putea amâna, a spus ministrul de stat Michael Gove, în contextul în care se vor introduce noi restricţii pentru a preîntâmpina un al doilea val al pandemiei de Covid-19, scrie Reuters.

''Nu cred că vom putea avea stadioane în care să fie prezenţi fani. Ne dorim să avem spectatori în tribune, la fotbal şi la alte evenimente, dar deocamdată trebuie să fim precauţi, oricum o prezenţă numeroasă este exclusă'', a spus Gove.

Guvernul plănuise să permită, de la 1 octombrie, redeschiderea stadioanelor către public într-o proporţie variind între 25-33% din capacitatea arenelor, pentru a da un impuls fenomenului sportiv, după ce în contextul pandemiei nu s-a mai permis prezenţa fanilor.

Pe lângă fotbal, afectat este şi rugby-ul. Anglia urmează să întâlnească selecţionata Barbarians, într-un meci-test, pe 25 octombrie, pe Twickenham, fiind aşteptaţi 20.000 de fani, însă acum s-a decis suspendarea vânzării biletelor.

''Recunoaştem că sportul este o parte vitală a vieţii acestei naţiuni şi ne uităm la tot ceea ce putem face pentru a-i susţine pe sportivi, pentru a susţine cluburile într-o perioadă plină de provocări'', a mai spus Gove. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

2 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

3 Americanii trimit în Ucraina varianta „rachetă” a tancului Abrams

4 VIDEO „Batalionul Dubai” / Milionarii ucraineni din Golful Persic

5 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă