Revoltă în Austria. Josef Fritz va lansa o autobiografie. „Monstrul din Amstetten” a făcut șapte copii cu fiica lui

Revoltă în Austria. Josef Fritz va lansa o autobiografie. „Monstrul din Amstetten” a făcut șapte copii cu fiica lui

Scandal în Austria după ce Josef Fritzl, 87 de ani, austriacul care și-a ținut fiica captivă în subsolul casei ca sclavă sexuală timp de 24 de ani, va lansa o carte, „Abisurile lui Josef F”. relatează Bild. Volumul semnat de bărbatul care a primit închisoare pe viață în 2009 a fost scris cu avocata sa, Astrid Wagner.

Josef Fritz a avut șapte copii cu fiica sa, Elisabeth FOTO Profimedia

În 2008, fotografia lui Josef Fritzl a făcut înconjurul lumii. Austriacul și-a ținut fiica Elisabeth captivă în pivniță ca sclavă sexuală timp de 24 de ani, unde a abuzat-o de nenumărate ori.

El a avut șapte copii cu Elisabeth, dintre care unul a murit la câteva zile de la naștere.

Bărbatul i-a ținut pe Elisabeth și pe trei dintre cei șase copii care au supraviețuit închiși în subsolul casei, în timp ce pe ceilalți i-a adoptat împreună cu soția sa, Rosemarie, după ce a convins-o că mama lor i-a abandonat în fața ușii.

Cazul a ieșit la suprafață după ce Kerstin, una dintre fetele lui Fritzl, a suferit o infecție a rinichilor și a fost internată de urgență. Verdictul în cazul Fritzl a venit în 2009, în doar 4 zile de la startul procesului.

În cartea sa, Fritzl se descrie ca un „bărbat responsabil de familie” care poate privi înapoi la o serie de „succese profesionale”.

În timpul călătoriilor sale de afaceri, el a avut „zeci de aventuri sexuale”.

„Am copii cu mai multe femei din India”, susține Fritzl. De asemenea, el se laudă că are un fiu cu o femeie din Africa, tânărul fiind astăzi „un avocat respectat”.

Monstrul din Amstetten , așa cum a fost supranumit, a mai dezvăluit că primește „sute de scrisori”, în principal de la femei, „care sunt îndrăgostite de mine”.

Bărbatul se consideră „în realitate, o persoană bună”, și nu poate înțelege de ce soția sa, Rosemarie, a întrerupt orice contact cu el.

Fritzl se plânge când aduce vorba, în cartea sa, de propria arestare, ce a primit o atenție mondială.

„Eram complet singur cu gândurile mele. Nu era nimeni căruia să mă pot destăinui, în care să am încredere”, spune acesta.

Bărbatul este deținut în închisoarea Stein din Krems an der Donau, unde evită plimbările prin curte, „pentru că sunt câțiva prizonieri care abia așteaptă să mă ia la bătaie”.

De asemenea, acesta vrea să-și „petreacă ultimii ani în libertate”

Astfel, Fritzl, care și-a schimbat numele, a depus o cerere de transfer la închisoarea cu regim normal, iar pe 20 aprilie a primit un verdict favorabil, dar nu definitiv. Procurorul a depus o plângere, iar dosarul a fost înaintat la Tribunalul Regional Superior (OLG) din Viena pentru o decizie.

Dacă ar fi transferat într-un regim normal, Fritz ar putea solicita eliberarea condiționată. Persoanele condamnate la închisoare pe viață în așa-numitul sistem penitenciar normal pot solicita eliberarea condiționată numai după ce au ispășit cel mai devreme 15 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina