Revoltă în USR după ce Barna a anunţat o posibilă alianţă cu Cioloş. „Şi-au bătut joc de partid”. Ce poze ironice au postat membrii USR pe un grup intern

Revoltă în USR după ce Barna a anunţat o posibilă alianţă cu Cioloş. „Şi-au bătut joc de partid”. Ce poze ironice au postat membrii USR pe un grup intern

Revoltă în USR după ce Barna a anunţat o posibilă alianţă cu Cioloş. „Şi-au bătut joc de partid”. Ce poze ironice au postat membrii USR pe un grup intern. Pe un grup intern al USR au apărut mai multe comentarii critice şi poze satirice, după ce liderul formaţiunii, Dan Barna, a discutat cu preşedintele Ro+, Dacian Cioloş, despre o listă comună la alegerile europarlamentare din 2019.

Potrivit unor sondaje USR, o alianţă între cele două partide ar aduce un procent de peste 20% la europarlamentare, deci ar fi în interesul ambelor formaţiuni să meargă împreună. Principala nemulţumire a membrilor USR e că partidul, în ciuda unei proceduri transparente de selecţie a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, va deveni dependent de imaginea lui Dacian Cioloş.

„Şi-au bătut joc de partid“, au scris mai mulţi membri USR pe un grup intern de comunicare, unde au postat mai multe poze satirice, obţinute de Adevărul .

Liderul Mişcării România Împreună, Dacian Cioloş şi liderul USR Dan Barna s-au întâlnit, duminică, într-un restaurant din Capitală. Cei doi au discutat despre posibilitatea participării pe liste comune la europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a ajuns la 28%, în timp ce PNL, măcinat de probleme interne, se situează la 27%. Mişcarea România Împreună, partidul condus de Dacian Cioloş a depăşit, la mustaţă, USR, în timp ce ALDE, partid aflat în coaliţie cu PSD, a trecut, surprinzător, de 11%, arată un sondaj IMAS comandat de USR şi obţinut de "Adevărul". Cercetarea a avut loc în luna septembrie, înainte de referendumul pentru familia tradiţională




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”