REVOLTĂTOR! Dragnea a negociat direct cu Viktor Orban ce CEDĂRI va face în Transilvania pentru a-și trece legile SCĂPĂRII!

REVOLTĂTOR! Dragnea a negociat direct cu Viktor Orban ce CEDĂRI va face în Transilvania pentru a-și trece legile SCĂPĂRII!

Dragnea a fost acum două weekend-uri în Ungaria și a negociat cu Viktor Orban, premierul ungar, pachetul de cedări în Transilvania pentru a-și asigura sprijinul UDMR la legile scăpării din Parlament. Ajutorul UDMR este decisiv la vot. Practic, Dragnea i-a garantat lui Orban mână liberă în ceea ce privește investițiile ungurești, relaxare totală pe învățământ și, foarte grav, închiderea ochilor în privința ajutorului statului maghiar în afara ariei Har-Cov, spun surse din anturajul serviciilor secrete.

Mai mult, Dragnea a plecat de la întâlnirea cu Orban și cu o listă scurtă a liderilor informali ai UDMR, la care să apeleze în cazul în care Kelemen Hunor încearcă să se opună. Pentru cine nu știe, Hunor a avut o relație de concubinaj cu Carmen Moldovan, făcută acum de Dragnea un fel de șefă pe la Camera Deputaților. Moldovan este combinată cu unul dintre sclavii cei mai umili de pe lângă Dragnea, căruia ne este silă să-i dăm numele.

Și, ca treaba să fie treabă, Orban l-a chemat la începutul acestei săptămâni pe Hunor la Budapesta, la instruire.

Se pare însă că pachetul înțelegerii dintre Orban și Dragnea este mai complex. El ar prevedea și un ajutor dat de Ungaria, la nivel declarativ, în cazul preconizatelor discuții la nivelul UE privind situația din România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale