REVOLTĂTOR! După votul NEGATIV, cârpa de Toader a intrat la Antena 3 ca s-o jignească pe judecătoarea Mariana Ghena, președinta CSM!

REVOLTĂTOR! După votul NEGATIV, cârpa de Toader a intrat la Antena 3 ca s-o jignească pe judecătoarea Mariana Ghena, președinta CSM!

Revoltător! După votul negativ, Cârpa de Toader a intrat la Antena 3 ca s-o jignească pe judecătoarea Mariana Ghena, președinta CSM! Cârpa a spus că magistrații s-au pronunțat anterior ședinței și că le știa opțiunea. În plus, a susținut la Antena 3 că „unii nu doresc reformarea sistemului!!!

 „Sper că doamna președintă să-și revină din deruta care a cuprins-o legată de absența mea. Îi reamintesc faptul că au intrat în ședință cu opinii exprimate anterior. Au venit la dezbatere cu hotârâri luate anterior. Au spus că votul va fi negativ. Iar eu nu estimam, ci știam acest lucru. Știam din toate dezbaterile legate de legile justiției și opinile exprimate cu ocazia vizitei MCV. Cunoșteam condițiile dânșilor și aproape sunt public cunoscute opțiunile pe care unii sau alții le au. Prin urmare, absența mea a fost eliberate din aceste două motive. Unul, le cunoșteau opțiunile, al doilea, dânșii cunoșteau opțiunea mea, pentru că eu aș fi susținut proiectul pe care l-am trimis spre avizare. Am convingerea că argumentele de astăzi aveau efect zero, dacă ei au exprimat opțiunile pe care le au”, a declarat Tudorel Toader la Antena 3.

 „Concluzia este mai veche și anume a faptului că unii nu doresc reformarea sistemului. Unii doresc să rămânem în paradigma în care ne aflăm astăzi, că e bine așa”, a mai spus cârpa din fruntea Justiției.

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, declarase anterior că a surprins-o neplăcut lipsa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de la şedinţa de joi a plenului CSM pentru a-şi susţine proiectul pe legile Justiţiei.

"Mă surprinde, neplăcut de această dată, pentru că am nutrit o consideraţie aparte pentru domnul ministru al Justiţiei. Mă surprinde lipsa dumnealui de la şedinţa plenului. Sunt încurcată, nu ştiu cum să apreciez sau cum să interpretez această lipsă. Poate este o poziţie de onoare, poate este o poziţie de demnitate sau poate este reţinere asupra faptului că poate ar fi fost puţin incomodat sau mai mult incomodat să răspundă la întrebări pe care fiecare dintre noi am fi avut să le fi adresat. Poate să răspundă domnul ministru sau poate nu este cazul să răspundă. În orice caz, sunt convinsă că pentru fiecare dintre noi lipsa dumnealui, măcar pentru a-şi susţine proiectul pe legile Justiţiei, pentru mine este un aspect care m-a derutat şi care probabil se va reflecta nu ştiu cum şi în ce măsură în votul pe care îl voi exprima", a spus Mariana Ghena, în contextul discuţiilor de la CSM pe avizul privind legile Justiţiei, potrivit Agerpres.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi negativ proiectul de modificare a legilor Justiţiei, cu 10 voturi pro și 8 voturi negative. Plenul CSM a luat în discuţie joi "Nota Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr. 18335/2017 cu privire la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor, a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară şi a Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”