REVOLTĂTOR! Fiul cel mic al lui T.Toader, admis pe locul 351 din 360, la „cu taxă”, a ajuns să ia bursă, „la stat”, după trei semestre!

REVOLTĂTOR! Fiul cel mic al lui T.Toader, admis pe locul 351 din 360, la „cu taxă”, a ajuns să ia bursă, „la stat”, după trei semestre!

Revoltător! Fiul cel mic al lui T.Toader, admis pe locul 351 din 360, la „cu taxă”, a ajuns să ia bursă, „la stat”, după trei semestre! Cativa studenti de la Facultatea de Drept din Iasi, colegi Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al ministrului Justitiei, acuza faptul ca acesta ar fi favorizat de profesori si ca a reusit sa avansez, in doar 3 semestre, de la Frecventa redusa la taxa si, apoi, la studii finantate de la buget. Colegii lui Toader jr. acuza faptul ca fiul cel mic al ministrului Justitiei a ocupat, la admitere, locul 351 din 360 de studenti admisi, iar acum a ajuns in topul studentilor din generatia sa, pe locul 11, potrivit  Reporteris.ro .

Teodor Andrei Toader (21 de ani) este student in Grupa III, in anul al treilea, alaturi de alti 23 de studenti.

"Teodor vine la cursuri, la seminarii, isi da cat de cat interesul. Dar nu se poate spune ca exceleaza. Este un student mediocru si este clar ca notele sale sunt umflate. Multi profesori se tem sa nu-l supere pe rectorul Toader si atunci fiul se alege cu note de 10", sustine un coleg de grupa al fiului lui Tudorel Toader.

"Putini sunt profesorii care nu se tem de Tudorel Toader la Facultatea de Drept. Unul dintre ei este Valerius Ciuca. Alti profesori buni, carora nu le este frica de Toader, sunt Maria Michinici si Mihai Dunea. Mai este si Dan Mita. Restul nu prea isi permit sa comenteze in fata lui Toader", afirma alt student.

Citeste continuarea pe  Reporteris.ro .

In august anul trecut, ziarul iesean 7est.ro a scris ca Alexandru Toader, fiul cel mare al ministrului Justitiei, a ajuns profesor la Universitatea Cuza din Iasi profitand de faptul ca Tudorel Toader s-a suspendat din functia de rector si de o modificare a regulamentului de concurs. Senatul Universitatii Al. I. Cuza a schimbat metodologia de angajare cu o luna inainte sa fie scos la concurs un post pentru care singurul concurent a fost Ionut Alexandru Toader, cel care s-a suspendat din functia de rector cand a intrat in Guvern.

Fratele cel mare, duşmanul protestatarilor

Celălalt fiu al lui Tudorel Toader, Alexandru Toader, care a fost şef de promoţie când tatăl său era decan, a ajuns din vară asistent universitar la aceeaşi Facultate de Drept. Alexandru Toader avea doctorat în Drept Penal, dar pentru a ocupa funcţia trebuia să deţină doctorat în Drept Civil.

 Ajuns cadru didactic, Alexandru Toader a intrat în conflict deschis cu o parte dintre studenţi, după ce aceştia au protestat faţă de modificările propuse de către tatăl său la Legile Justiţiei. Fiul cel mare al ministrului a reclamat la Facebook o postare de pe reţea despre protestul studenţilor de la Drept.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

5 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat