REVOLTĂTOR! Priviți-l pe Pieleanu cum îi minte pe proștii care se uită la Antena 3 în direct că PSD nu poate coborî NICIODATĂ sub 33%!

REVOLTĂTOR! Priviți-l pe Pieleanu cum îi minte pe proștii care se uită la Antena 3 în direct că PSD nu poate coborî NICIODATĂ sub 33%!

Cât rahat poate mânca Pieleanu pentru euroii încasați de la Dragnea? Răspuns: mult, foarte mult! Priviți-l pe Pieleanu cum îi minte pe proștii care se uită la Antena 3 în direct că PSD nu poate coborî niciodată sub 33%! Pieleanu a spus că dă scris că PSD nu poate coborî niciodată sub 33%! La europarlamentarele din 2009 PSD a obținut puțin peste 31%! La vot, nu în sondaje! 

„Nu le putem reproșa celor care folosesc studiile pentru a le prezenta în momentul în care consideră ei. PSD fără conducere are unu din trei români care îi dau votul, sub 33% PSD nu are cum să cadă niciodată. Liviu Dragnea se bucură în continuare de o cotă de încredere în rândul electoratului PSD. Nicu Bănicioiu merită poziția de președinte-executiv PSD”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.

Acum, la fel ca în acea peioadă, în anul premergător alegerilor europarlamentare, PSD are o scădere abruptă în sondaje. În 2009 a luat 31,07%! Acum are între 28 și 33% în sondajele independente. Numai la Pieleanu PSD rămâne la 40%!





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /