REVOLTĂTOR! Voi știți ce pensie are T.Toader? Și câte surse de venit are? Oameni buni, ăștia trăiesc într-o altă realitate!

REVOLTĂTOR! Voi știți ce pensie are T.Toader? Și câte surse de venit are? Oameni buni, ăștia trăiesc într-o altă realitate!

Voi știți ce pensie are T.Toader? Și câte surse de venit are? Oameni buni, ăștia trăiesc într-o altă realitate!  Statul român i-a plătit lui Tudorel Toader, în 2017, o pensie de 327.176 de lei. Da, peste 27.000 de lei pe lună. Da, oameni buni, 270 de milioane lei vechi pe lună!

La pensie, Toader mai adaugă 15.000 de lei de la Guvern, indemnizația/salariul de ministru, 10.000 lei de la universitatea unde și-a promovat deja băiatul în perspectiva unei succesiuni firești, și 5.500 lei pentru participarea la ședințele CSM, unde reprezintă interesele infractorilor. Pe lună!

Noi, românii îi plătim acestui personaj peste 57.000 de lei pe lună!!! Adică peste o jumătate de miliard lei vechi!!!

Conform declarației de avere depusă la numirea în funcție, pe lângă ce-ați citit mai sus se adaugă și niște firfirei primiți de la Universitatea București și de la Universitatea Titu Maiorescu. Plus niște drepturi de proprietate intelectuală...

Ultima declarație de avere, din 20 februarie anul acesta:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina