REVOLTĂTOR: Un delfin dintr-o specie rară a murit după ce a fost ţinut de turişti, pe o plajă, pentru selfie-uri

REVOLTĂTOR: Un delfin dintr-o specie rară a murit după ce a fost ţinut de turişti, pe o plajă, pentru selfie-uri

Un delfin dintr-o specie rară a murit după ce a fost scos pe o plajă din Argentina de turişti care voiau să îşi facă selfie-uri, incidentul atrăgând critici dure din partea organizaţiilor pentru drepturile animalelor, informează revista Time, în ediţia online.

REVOLTĂTOR: Un delfin dintr-o specie rară a murit după ce a fost ţinut de turişti, pe o plajă, pentru selfie-uri (Imagine: Facebook)

Doi delfini din specia Franciscana (La Plata) au fost scoşi din ocean de turişti, săptămâna trecută, pe o plajă din Argentina.

Zeci de turişti s-au înghesuit pentru a face selfie-uri cu delfinii.

Unul dintre delfini a murit pentru că a fost ţinut prea mult pe plajă, specialiştii explicând că această specie nu rezistă prea mult timp în afara apei.

"Cel puţin un delfin din această specie a avut parte de o moarte oribilă, traumatică, pentru un lucru absolut inutil, de dragul unor fotografii", a reacţionat un purtător de cuvânt al organizaţiei Protecţia Globală a Animalelor, citat de ABC Australia.

"Acest eveniment teribil şi nefericit este un exemplu despre efectele cruzimii oamenilor asupra animalelor pentru scopuri de divertisment", a adăugat reprezentantul organizaţiei pentru protecţia animalelor.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?