Rezultate alegeri locale 2024. Scandal în fața Biroului Electoral Central din Craiova. Două persoane au ajuns la spital

Rezultate alegeri locale 2024. Scandal în fața Biroului Electoral Central din Craiova. Două persoane au ajuns la spital

S-au încins spiritele la Biroul Electoral Central din Craiova. Mai multe persoane s-au îmbrâncit după ce și-au pierdut răbdarea așteptând să predea sacii cu voturi, potrivit digi24. După incident, mai multor persoane li s-a făcut rău și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, două au fost transportate la spital.

În multe secții de votare încă nu s-a terminat numărătoarea voturilor. Sursa foto: arhivă

Oamenii sunt nemulțumiți și spun că așteaptă de mai bine de 10 ore la coadă, pe o căldură infernală și după o noapte albă petrecută în secțiile de votare.

În județul Dolj doar 150 de secții de votare din cele 1.000 au reușit să depună la Biroul Electoral Central sacii cu buletinele de vot. Motivul acestei întârzieri? Foarte multe dintre procesele verbale au fost completate eronat și au trebuit refăcute, au explicat reprezentanții prefecturii. Mai multor oameni li s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Două persoane au fost duse la spital după ce una dintre acestea s-a îmbrâncit cu alți membri ai comisiilor pentru a ajunge mai repede să predea buletinele de vot. I s-a făcut rău și a fost dus la spital.

Și în sectorul 2 al Capitalei s-a stat ore întregi pentru a preda procesele verbale de la secțiile de votare. Mai mult, un președinte de secție a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza căldurii și a oboselii. Cu atât mai mult cu cât și în București sunt peste 30 de grade.

În Sectorul 6, la ora 5:00 dimineața, membrii secțiilor de votare încă așteptau la rând pentru a preda sacii cu buletine. Și nici acum, în multe dintre secții, voturile nu sunt încă numărate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...