Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian

Membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe (zis Ciprian Napi) este principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea (zis Emi Pian). Ciprian Napi, de 26 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Chiar dacă decizia Tribunalului București nu e definitivă, el va fi dus în arest.
 
Reamintim că  Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marţi, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani (Ciprian Napi), ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, spun procurorii.

Richard Emanuel Gheorghe a fost şi el rănit în altercaţie, fiind internat pentru câteva zile în spital sub paza poliţiştilor.

Sursa Foto: Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!