RISE Project, dezvăluiri INCENDIARE! Pandele și JEGUL Oprea, în GHEARELE DNA! VIDEO

RISE Project, dezvăluiri INCENDIARE! Pandele și JEGUL Oprea, în GHEARELE DNA! VIDEO

Ultima lovitură de tun de campanie este trasă de RISE Project ! Soțul Trompetei, primarul de Voluntari, Florentin Pandele, a disparut brusc din peisajul public, anuntandu-se, prin diverse „surse”, ca este tintuit la pat de o puternica infectie la rinichi.

Se stie ca, atunci cand aud ca li se pregateste ceva, cand au semne ca vreo afacere cu iz penal savarsita de ei va iesi la suprafata, politicienii se imbolnavesc subit. Unul dintre motivele pentru care Pandele s-ar da lovit ar putea fi o ancheta initiata de Rise Project, in care actor principal este Gabriel Oprea. Materialul va aparea maine pe site-ul amintit si promite sa fie unul de senzatie.

 Dintr-un promo, postat pe Facebook de Rise Project, reiese ca Jegul Oprea a dat un tun imobiliar, construind un ansamblu de vile pe „terenul tactic” din Voluntari.

In afacere ar fi implicati Dumitru Bucsaru, Gabriel Oprea, Loredana Radu, nepoata, si, surpriza, Florentin Pandele, primarul care a emis autorizatiile de constructie.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…