Rise Project: Frații Tate colaborează cu „Familia DMS“, un sindicat de crimă organizată din România

Rise Project: Frații Tate colaborează cu „Familia DMS“, un sindicat de crimă organizată din România

Andrew și Tristan Tate, anchetați pentru trafic de persoane și viol, au câștigat bani din săli de jocuri de noroc și au colaborat cu „cel mai mare sindicat de crimă organizată din istoria recentă a României”, arată o investigație realizată de Rise Project .

Foto: Arhivă / Inquam Photos / Alexandru Busca

Investigația arată că frații Tate controlează o firmă de videochat, Talisman Enterprises, prin care câștigă bani din jocurile de noroc. Potrivit materialului jurnaliștilor, cei doi frați fac afaceri cu „Familia DMS” care reunește interlopi din întreaga țară pentru a-i apăra pe capii grupării, Mihăiță și Sorin Doroftei. De-a lungul timpului, membrii grupării au fost acuzați de cămătărie, trafic de droguri, asasinate și diverse afaceri ilegale cu terenuri.

Liderii clanurilor interlope care lucrează acum pentru DMS sunt: Costel Corduneanu, Vladimir Șpac, Marian Sîrbu, zis Box, Adrian Corduneanu, zis Beleaua, Lucian Boncu, Remus Adrian Hotin, Marian Ciure, Alin Iovănuț, Laurențiu Mitică Pletosu, Răzvan Stanciu, Adrian Tâmplaru

FOTO Rise Project

FOTO Rise Project

Familia DMS, cele trei inițiale provin de la Doroftei Mihăiță și Sorin, au ca principală sursă de venit păcănelele, aceștia având un lanț de cazinouri în România, numit Las Vegas.

Suma de bani câștigată în afacere este una imensă. Jurnaliștii au încercat să facă un calcul al banilor câștigați de frații Tate, care sunt implicați în afacere, cât timp aceștia se aflau în închisoare. Britanicii împart cu frații Doroftei veniturile din 6 săli de jocuri de noroc.

„De când au fost băgate în priză prima oară, cele 16 aparate au înghițit un total de peste 44 de milioane de lei. Nu știm, însă, și data la care au fost puse în funcțiune acolo, ci doar că sala există din 2020. În nici două săptămâni, între 7 și 18 februarie 2023, când cei doi frați erau încă arestați pentru trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat, cele 16 păcănele au înghițit 606.120 lei, adică 120.000 de euro. Doar în 11 zile și doar într-un singur cazinou din șase, câte am identificat. Altă firmă a Familiei DMS deținea păcănelele din incintă, iar într-o singură lună făcea plăți către frații Tate de aproape 18.000 de euro pentru punctul de lucru din Dobroești. Dacă aparatele ar înghiți constant bani ca în perioada respectivă, s-ar aduna anual peste 4 milioane de euro", arată investigația Rise Project referitor la calculul pentru o singură sală de jocuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...