Rivaldinho (Dinamo) - Mă bucur că am înscris un gol fantastic în primul meu meci european

Rivaldinho (Dinamo) - Mă bucur că am înscris un gol fantastic în primul meu meci european

Fotbalistul brazilian al echipei Dinamo, Rivaldinho, a declarat, joi seara, că este foarte bucuros că a reușit să marcheze "un gol fantastic" în fața formației Athletic Bilbao, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League, având în vedere că a fost primul său meci în cupele europene.

"A fost primul meci european pentru mine și mă bucur că am marcat un gol fantastic. În plus, am înscris în fața tatălui meu. Pentru mine a fost foarte important că tatăl meu m-a urmărit din tribună alături de prietenii lui și de soția mea. Dacă aș avea măcar 1% din talentul tatălui meu aș fi cel mai bun jucător din lume. Dar mai am mult de muncit pentru a ajunge acolo", a spus brazilianul care a fost urmărit din tribunele Arenei Naționale de tatăl său, fostul mare fotbalist Rivaldo.

Rivaldinho consideră că Dinamo are în continuare șanse la calificare, deși se așteaptă la un meci greu în Spania. "Întreaga echipă a făcut o treabă foarte bună, nu doar eu. Azi am făcut un meci mult mai bun decât precedentul și consider că în acest moment mai avem șanse la calificare, deși știu că în retur ne așteaptă un meci greu", a precizat el.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida cu formația spaniolă Athletic Bilbao, disputată, joi seara, pe Arena Națională din Capitală, în prima manșă a turului 3 preliminar al Europa League. Meciul retur se va disputa în 3 august, la Bilbao.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka