Ro, țara în care căcații acuză în loc să pută! Udrea despre Kovesi: „Dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcărie”

Ro, țara în care căcații acuză în loc să pută! Udrea despre Kovesi: „Dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcărie”

Ro, țara în care căcații acuză în loc să pută! Udrea despre Kovesi: „Dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcărie”. Într-o postare publicată pe Facebook luni dimineața, Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica, a comentat acuzarea Laurei Codruța Kovesi, susținând că dacă ea a încălcat legea, atunci și Kovesi se face vinovată de același lucru și ar trebui condamnată la cel puțin 6 ani de închisoare.

Mesajul Elenei Udrea:

,,Bună seara! Sper ca sunteți bine.

Referitor la subiectul zilei în Romania, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook.

Aparătorii dânsei în special, susțin că nu este grav și nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiță să plătească un avion privat cu care să îl aducă în țară pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. Aș fi fost inclinata să îi iau apărarea și să spun și eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice.

Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în țara lui, unde milioane de români își doreau să îl vadă boxând și nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în Romania. Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezența lui la acea Gala de box, cunoscută ca Gala Bute.

Singurul câstig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aș fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aș fi facut-o... Și am fost condamnată la 6 ani cu executare pentru asta și s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte și domnul judecator Ionuț Matei) si confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma platită de ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!!

Atunci de ce se miră ea si susținătorii ei că este acuzată că a luat mită suma de bani reprezentând contravaloarea închirierii avionului privat și că a avut și un câștig de imagine, pe lângă vacanța cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce să caute?

Dacă eu am încâlcat legea, atunci și ea a încâlcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcarie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiță...

Sau justiția nu e egală pentru toți, e doar pentru căței?”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”