Robbie Williams a oprit un concert, epuizat de long COVID: „Sunt terminat“ VIDEO

Robbie Williams a oprit un concert, epuizat de long COVID: „Sunt terminat“ VIDEO

Artistul britanic a cântat sâmbătă la festivalul Pinkpop, din Olanda, dar a fost nevoit să întrerupă spectacolul, potrivit Daily Mail.

După doar câteva piese, cântărețul în vârstă de 49 de ani nu a mai putut continua să cânte, așa că a oprit concertul. Chiar înainte de a interpreta melodia „Monsoon“, a cerut trupei să facă o pauză și a spus: „Nu, opriți-vă! Sunt terminat! Sunt terminat. E long COVID, am long COVID, nu e din cauza vârstei“, a spus Robbie Williams, pe scenă.

Robbie Williams va concerta și la București, în august

După o scurtă pauză, cântărețul a reluat concertul și a mai interpretat încă 16 piese.

Robbie Williams a avut Covid-19 de două ori, în aprilie 2020, când se afla în Los Angeles, și în ianuarie 2021, în timp ce era în vacanță în insula St. Barts , cu soția sa, Ayda și cu cei patru copii ai lor. El le-a spus fanilor în 2020 că „lupta mentală a fost cea mai grea, în timpul perioadei de izolare“.

Robbie Williams trebuia să concerteze la București, pe 3 iunie, însă festivalul Summer in the City a fost reprogramat pentru 18-19 august. Alături de artistul britanic, pe scena festivalului vor mai urca nume mari precum Jason Derulo, Editors, Calum Scott și Abby Roberts.

Robbie Williams deține Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii. Biletele și abonamentele achiziționate pentru luna iunie vor fi valabile în 18 și 19 august.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?