Robbie Williams, nevoit să-și întrerupă turneul mondial după ce a fost internat la terapie intensivă

Cântărețul britanic Robbie Williams, care și-a întrerupt în luna septembrie turneul său mondial și a anulat câteva concerte pe care trebuia să le susțină în Rusia, a anunțat miercuri, prin intermediul unei înregistrări video publicată pe internet, că se află în convalescență după ce a fost ''la terapie intensivă'', fără a preciza însă afecțiunea de care a suferit, informează Le Figaro, BBC și The Independent.

Sursa foto: Robbie Williams / Twitter

Robbie Williams și-a suspendat turneul mondial în luna septembrie și a anulat concertele din Rusia prevăzute în cadrul acestuia, însă nu a oferit până acum explicații fanilor săi.

În cadrul unei înregistrări video publicată la 24 octombrie cu titlul ''Mulțumesc foarte mult'' pe contul său de pe site-ul Youtube, fostul component al trupei Take That a ridicat întrucâtva vălul de mister din jurul dispariției sale încercând să îi liniștească pe fanii săi și să reducă la tăcere multiplele zvonuri care au circulat pe această temă după întreruperea turneului.

''Ce fac eu? Sunt bine'', a declarat Robbie Williams la începutul filmării realizată într-o grădină. Îmbrăcat cu un tricou simplu, pantaloni scurți și cu o șapcă pe cap, artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că ''de cinci săptămâni se recuperează după o boală''.

''Din păcate, (boala) a intervenit chiar în timpul turneului — un turneu care mergea foarte bine, cu un public care a fost incredibil, eu am fost bine, formația a fost uimitoare'', a povestit cântărețul.

''Am fost un soldat, trebuia să termin acel turneu, trebuia să ajung la Moscova, trebuia să ajung la Sankt Petersburg... apoi am primit niște rezultate medicale foarte îngrijorătoare și am ajuns la terapie intensivă'', a precizat el.

Artistul a ținut să menționeze că nu a mai întrerupt un turneu din 1998 și dacă a fost nevoit să facă acest lucru motivele au fost foarte serioase. ''Pur și simplu n-am putut s-o fac'', a subliniat el.

În cadrul înregistrării video, Robbie Williams a salutat fanii din Rusia și a dat asigurări că a primit toate gândurile bune de la fanii săi cărora le-a mulțumit pentru susținere.

Încă în convalescență, cântărețul a mărturisit că este în prezent vegan, că face pillates și yoga în fiecare zi, însă a adăugat că își păstrează dreptul de a mânca "un burger mare duminica".

''Vă iubesc, vă mulțumesc mult pentru optimism și mesajele de încurajare și abia aștept să mă întorc la treabă'', le-a spus Robbie Williams fanilor săi.

''Nu mă simt chiar 100% (recuperat).... dar sunt pe aproape și știu că voi fi mai bine decât am fost vreodată", a promis el.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

2 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

3 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 ALERTĂ / Document / PSD dă atacul la o instituție-cheie din stat! Șerban Nicolae și Daniel Zamfir vor să-l scoată …

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos