Robert Negoiţă - plângere penală împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească

Robert Negoiţă - plângere penală împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că depune, marţi, o plângere penală pentru fals, uz de fals şi delapidare împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească.

"De multă vreme, unii chiar de aproape un an, îşi primesc salariul făcând fals şi devalizând companiile, îşi primesc salariul fără să treacă pe la muncă. Nu este o chestiune de răzbunare, vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile astea să nu se mai repete", a spus Robert Negoiţă, într-un clip video realizat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi postat marţi pe Facebook.

El a susţinut că actuala majoritate PNL şi USR din Consiliul Local Sector 3 şi-a pus oameni în companiile autorităţii locale care nu trec pe la muncă. "Doar îşi primesc salariul şi folosesc companiile Primăriei sector 3 ca pe nişte sinecuri de-ale lor de la partid. Şi discutăm de oameni cu funcţii în PNL Sector 3", a spus Robert Negoiţă. AGERPRES/(A - autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...