Robert Negoiţă - plângere penală împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească

Robert Negoiţă - plângere penală împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că depune, marţi, o plângere penală pentru fals, uz de fals şi delapidare împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească.

"De multă vreme, unii chiar de aproape un an, îşi primesc salariul făcând fals şi devalizând companiile, îşi primesc salariul fără să treacă pe la muncă. Nu este o chestiune de răzbunare, vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile astea să nu se mai repete", a spus Robert Negoiţă, într-un clip video realizat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi postat marţi pe Facebook.

El a susţinut că actuala majoritate PNL şi USR din Consiliul Local Sector 3 şi-a pus oameni în companiile autorităţii locale care nu trec pe la muncă. "Doar îşi primesc salariul şi folosesc companiile Primăriei sector 3 ca pe nişte sinecuri de-ale lor de la partid. Şi discutăm de oameni cu funcţii în PNL Sector 3", a spus Robert Negoiţă. AGERPRES/(A - autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...