Robert Negoiță, AUDIAT la DNA

Robert Negoiță, AUDIAT la DNA

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a ajuns miercuri la DNA, unde va fi audiat în calitate de martor. Acesta ar fi audiat în dosarul în care sunt urmăriţi penal Liviu Dragnea şi fosta sa soţie, Bombonica. 

La intrarea în sediul DNA, Negoiţă a declarat că nu ştie despre ce dosar este vorba. "E campanie electorală, iar adversarii ştiu să facă doar plângeri penale. Sunt citat ca martor, dar nu ştiu în ce dosar. O cunosc pe doamna Bombonica Dragnea, dar nu am avut niciodată discuţii pe teme profesionale sau politice", a declarat Negoiţă.

 *** 

Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la fals intelectual, ambele în formă continuată, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic.

Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, este urmărită penal de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, a anunțat DNA pe 24 martie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 Zvon... / Din „culisele întâlnirii” PNL-PSD de la vila Lac