Robert Negoiță, AUDIAT la DNA

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a ajuns miercuri la DNA, unde va fi audiat în calitate de martor. Acesta ar fi audiat în dosarul în care sunt urmăriţi penal Liviu Dragnea şi fosta sa soţie, Bombonica. 

La intrarea în sediul DNA, Negoiţă a declarat că nu ştie despre ce dosar este vorba. "E campanie electorală, iar adversarii ştiu să facă doar plângeri penale. Sunt citat ca martor, dar nu ştiu în ce dosar. O cunosc pe doamna Bombonica Dragnea, dar nu am avut niciodată discuţii pe teme profesionale sau politice", a declarat Negoiţă.

 *** 

Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la fals intelectual, ambele în formă continuată, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic.

Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, este urmărită penal de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, a anunțat DNA pe 24 martie.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

3 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

4 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

5 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă