Robert Negoiță, AUDIAT la DNA

Robert Negoiță, AUDIAT la DNA

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a ajuns miercuri la DNA, unde va fi audiat în calitate de martor. Acesta ar fi audiat în dosarul în care sunt urmăriţi penal Liviu Dragnea şi fosta sa soţie, Bombonica. 

La intrarea în sediul DNA, Negoiţă a declarat că nu ştie despre ce dosar este vorba. "E campanie electorală, iar adversarii ştiu să facă doar plângeri penale. Sunt citat ca martor, dar nu ştiu în ce dosar. O cunosc pe doamna Bombonica Dragnea, dar nu am avut niciodată discuţii pe teme profesionale sau politice", a declarat Negoiţă.

 *** 

Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la fals intelectual, ambele în formă continuată, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic.

Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, este urmărită penal de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisă în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, a anunțat DNA pe 24 martie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…