Robert Negoiţă: Câte lucruri utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu 40 de milioane de euro?

Robert Negoiţă: Câte lucruri utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu 40 de milioane de euro?

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, atrage atenţia că multe lucruri utile şi necesare s-ar fi putut face pentru cetăţeni cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite la referendumul pentru modificarea Constituţiei.

Negoiţă spune, într-o postare pe Facebook, că un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei, "dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează".

"Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider. Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum...", a scris primarul sectorului 3. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante