Robert Negoiță, cercetat penal de DNA pentru abuz în serviciu

Robert Negoiță, cercetat penal de DNA pentru abuz în serviciu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este cercetat penal de procurorii anticorupție pentru abuz în serviciu, au transmis reprezentații DNA. Ancheta, în care în 1 februarie au fost făcute percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, vizează eliberarea ilegală a autorizațiilor pentru construirea unui bloc.

Robert Negoiță, primarul sectorului 3Foto: AGERPRES

La solicitarea HotNews.ro, DNA a transmis, joi, că în cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, procurorii anticorupție au dispus începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu „în legătură cu emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii și întabulării unei construcții”.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre emiterea autorizațiilor pentru construirea unui bloc de pe strada Matei Basarab.

În acest dosar, în 1 februarie procurorii DNA au făcut percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3 al Capitalei.

DNA a anunțat atunci, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează „suspiciuni de corupție comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ - teritoriale”.

Robert Negoiță este la al treilea mandat de primar al Sectorului 3, fiind ales prima dată în 2012.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...