Robert Redford vrea să se întoarcă la pictură, prima lui pasiune

Robert Redford vrea să se întoarcă la pictură, prima lui pasiune

Robert Redford s-a aflat la Paris în acest sfârşit de săptămână pentru a participa la decernarea premiilor Cesar ale cinematografiei franceze, unde a primit un trofeu onorific pentru întreaga sa carieră .

Într-un interviu acordat sâmbătă Cinematecii franceze, înainte de susţinerea unui masterclass, reputatul actor american a mărturisit că a sosit timpul pentru a se întoarce la acel moment al vieţii sale de dinainte de a deveni actor, când dorea să se facă pictor.

"Când aveam 18 ani, este singurul lucru pe care îl aveam în cap: să devin pictor, artist. Am venit aici în Franţa pentru a studia pictura. Am renunţat la această idee când am devenit actor, ceea ce a fost bine, dar fac acest lucru de prea mult timp. Poate că a sosit timpul să mă detaşez şi să revin acolo unde am început, să fiu artist", a spus actorul în vârstă de 82 de ani, sub privirile soţiei sale şi a numeroşi cinefili şi admiratori veniţi să-l vadă la masterclas.

"Niciodată nu trebuie să spui niciodată, să spun că nu voi mai juca în filme sau că nu voi mai regiza filme: nu poate şti nimeni. Când am spus că vreau să mă retrag din meseria de actor, am vrut să spun că îmi doresc să merg în altă direcţie", a mărturisit veteranul actor.

Robert Redford a dezvăluit de asemenea în ianuarie că vrea să aibă un rol mai puţin proeminent la Festivalul de la Sundance pe care l-a înfiinţat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...