Robert Sighiartău: Unii colegi din PNL s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României

Robert Sighiartău: Unii colegi din PNL s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă că "unii colegi s-au transformat în lideri de opoziţie" la guvernul condus de Florin Cîţu şi a cerut ca atacurile la adresa premierului să înceteze.

"Această competiţie internă, că este la nivel naţional, că este la nivel local, nu are voie să afecteze guvernarea PNL. Aşa ar trebui. Din păcate, constat că unii colegi s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României, ceea ce nu este în regulă. (...) Fac un apel la responsabilitate, de aici, din Bistriţa, ca cei care au responsabilităţi în funcţiile de conducere ale PNL să înceteze orice atac la prim- ministrul României şi la membrii Guvernului PNL. Aste pentru că nu face bine partidului", a spus Sighiartău, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a PNL Bistriţa-Năsăud.

Secretarul general al PNL a adăugat că şi-ar fi dorit ca alegerile interne din filiale să nu fie influenţate de competiţia de la nivel naţional şi că obiectivul principal al tuturor acestor alegeri este ca membrii de partid să aleagă "cea mai bună resursă umană".

La conferinţa de alegeri din cadrul organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud, desfăşurată în prezenţa a 390 de delegaţi, au mai participat, din conducerea naţională, preşedintele Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, vicepreşedinţii Lucian Bode, Adrian Oros şi Virgil Guran, dar şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru. AGERPRES (A - autor: Tina Dumitrescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

4 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

5 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina