Rogozin i-a transmis lui Dodon, în timpul vizitei la Chișinău, invitația pentru o vizită la Moscova în ianuarie

Rogozin i-a transmis lui Dodon, în timpul vizitei la Chișinău, invitația pentru o vizită la Moscova în ianuarie

Noul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut în cursul nopții de vineri spre sâmbătă o întâlnire cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, acesta din urmă sosind cu mare întârziere la Chișinău întrucât avionul său nu a putut ateriza acolo din cauza ceței și a fost redirecționat la Budapesta, relatează portalul deschide.md.

Rogozin a venit la Chișinău pentru a participa la ceremonia de învestire a lui Dodon , însă această întârziere nu i-a mai permis să fie prezent, cei doi având totuși o întrevedere la ora 03.00 noaptea.

'La întâlnire, Dmitri Rogozin m-a felicitat pentru învestirea în funcția de președinte și m-a invitat într-o vizită oficială în Federația Rusă', a scris Dodon pe Facebook, menționând că au mai discutat despre relațiile moldo-ruse.

Noul șef al statului mai spune că a primit 'cu plăcere' invitația și și-a exprimat speranța ca relațiile dintre cele doua țari vor fi restabilite în totalitate. Dodon a precizat că pe 17 ianuarie va merge la Moscova, acolo unde se va întâlni cu președintele rus Vladimir Putin.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro