RoMAFIA! Fosta șefă a Tribunalului Teleorman, cu soțul consilier județen PSD, propusă de Savonea să conducă cea mai mare instanță din țară, Curtea de Apel București

RoMAFIA! Fosta șefă a Tribunalului Teleorman, cu soțul consilier județen PSD, propusă de Savonea să conducă cea mai mare instanță din țară, Curtea de Apel București

RoMAFIA! Fosta șefă a Tribunalului Teleorman, cu soțul consilier județen PSD, propusă de Savonea să conducă cea mai mare instanță din țară, Curtea de Apel București. Sectia pentru judecatori din CSM discuta in sedinta din 2 iulie propunerea de delegare, pentru 6 luni, in functia de presedinte al Curtii de Apel Bucuresti a magistratului Luminita Cristiu-Ninu.

Postul a fost eliberat dupa ce presedintele instantei, judecatorul Elisabeta Rosu, a promovat la Inalta Curte.

Luminita Cristiu-Ninu este in prezent vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti si a mai condus Sectia Penala a acestei instante (2014-2016) . Anterior, ea a ocupat functii de conducere la Tribunalul Teleorman, unde a fost vicepresedinte (2006-2008) si presedinte (2008-2013).

Potrivit celei mai recente declaratii de avere, sotul Luminitei Cristiu-Ninu este consilier in cadrul CJ Teleorman.

Alina Ghica, vicepresedinte la CAB

Curtea de Apel Bucuresti este cea mai mare instanta din tara si este considerata fieful sefei CSM, Lie Savonea. Instanta a fost condusa timp de mai multi ani de actuala sefa CSM.

CSM mai discuta pe 2 iulie si prelungirea delegarii in functii de conducere la Curtea de Apel Bucuresti pentru doi judecatori. Este vorba de fosta sefa CSM, judecatorul Alina Ghica, pentru functia de vicepresedinte, si Georgian Davidoiu, pentru functia de presedinte al Sectiei a VIII-a de contencios administrativ si fiscal. 
 
 
 
 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit