Român căutat de poliţie în Thassos, după ce a vandalizat maşina unei localnice: „Oamenii care vin din altă ţară în vacanţă să ştie că nu pot să facă ce vor”

Român căutat de poliţie în Thassos, după ce a vandalizat maşina unei localnice: „Oamenii care vin din altă ţară în vacanţă să ştie că nu pot să facă ce vor”

Numărul de pe plăcuţa de înmatriculare a vehiculului a fost dată şi Gărzii de Coastă şi se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces este pe rol împotriva lui, scrie Kavala News , potrivit Libertatea .

Potrivit reclamantei, o grecoaică, totul s-a întâmplat când românul a încercat să plece, dimineaţa devreme, din club, unde se distrase toată noaptea cu prietenii săi din Limenas.

Modul în care era parcat autoturismul femeii i-a îngreunat ieşirea maşinii românului, care a avut nevoie să fie asistat de un valet de parcare.

Din cauza manevrelor pe care a fost obligat să le facă pentru a ieşi din parcare, bărbatul s-a înfuriat, a coborât din vehicul şi a început să-l lovească pe al femeii, provocând daune, aşa cum se vede în fotografie.

Totul s-a petrecut în faţa valetului de parcare ce privea neputincios la revărsarea de furie a turistului român.

Când a revenit să-şi ia maşina, grecoaica a văzut geamul spart şi a fost informată despre ce sa întâmplat.

Am venit la Thassos pentru două zile să mă odihnesc şi am fost victima unui vandalism. Vreau ca aceşti oameni care vin din altă ţară în vacanţă în Thassos să ştie că nu pot face ce vor. Trebuie să existe respect. Nu poţi să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat.”, declară femeia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...