Român implicat într-un accident în Austria. Duba condusă de el s-a izbit de remorca unui camion

Român implicat într-un accident în Austria. Duba condusă de el s-a izbit de remorca unui camion

Un român de 21 de ani a fost implicat într-un accident rutier produs în Austria. Tânărul conducea o dubă pe autostrada A13 când s-a izbit de spatele semiremorcii unui camion ce era condus de un șofer din Belarus. Șoferul român a fost rănit și a ajuns la spital.

Mașina românului a fost serios avariată FOTO Zeitungsfoto.at/Team, Krone KREATIV

Coliziunea violentă în spate a avut loc miercuri dimineață pe autostrada Brenner, la Schönberg, în Stubaital din Tirol. Din motive necunoscute, un șofer român a pătruns pe prima bandă și s-a izbit de camionul cu semiremorcă. Șoferul a rămas blocat în vehiculul său și a trebuit să fie eliberat de către pompierii din Schönberg, care au folosit foarfecele pentru a-l socate din mașina făcută zob. După ce i s-a acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la spitalul din Innsbruck cu răni grave.

Pe șosea s-a format un ambuteiaj pe mai mulți kilometri. Șoferul camionului cu remorcă, în vârstă de 36 de ani, nu a fost rănit. În schimb, duba șoferului din România a fost avariată considerabil, iar remorca camionului a fost ușor avariată. Autostrada a trebuit să fie închisă complet timp de aproximativ 20 de minute, după care locul accidentului a fost circulabil doar pe o singură bandă. Din cauza traficului intens de la primele ore ale dimineții, s-a format un ambuteiaj prelungit, potrivit Kronen Zeitung .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu