Româncă ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor: „Mihaela nu era un înger. Consumam droguri împreună”

Româncă ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor: „Mihaela nu era un înger. Consumam droguri împreună”

O româncă în vârstă de 36 de ani, din municipiul Mediaș, stabilită de câțiva ani în Germania, a fost ucisă chiar de soțul ei, în fața copiilor.

Mihaela și Romulus FOTO Facebook

Conform presei din Germania , Mihaela, de 36 de ani, a fost înjunghiată de soțul său, Cătălin Romulus B., în fața copiilor lor de 4, respectiv 7 ani. Tragedia s-a petrecut la 4 septembrie 2022, în locuința celor doi de pe Fürther Rosenstrasse, din Nurnberg.

Conform rechizitoriului, criminalul, care era șomer, și-a ucis soția pentru că s-a temut că aceasta avea „să informeze poliția despre consumul în continuare de droguri, ceea ce ar fi dus la revocarea termenului de probațiune” de care beneficia.

Bărbatul fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare de probă de către tribunalul districtual din Fürth, pentru că și-a lovit și și-a amenințat soția.

După o ceartă între cei doi, el a luat un cuțit din bucătărie cu care și-a înjunghiat soția în mod repetat în cap, partea superioară a corpului și în brațe.

În instanță, criminalul a spus că soția sa era prostituată și „nu era nici pe departe un înger“. În plus, spune bărbatul, el și soția lui obișnuiau să se drogheze împreună.

Cătălin Romulus B. riscă mulți ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro