Români medaliaţi la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa

Români medaliaţi la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa

Loturile olimpice de seniori și juniori ale României, participante la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa, au obținut în total șapte medalii: patru au fost adjudecate de juniori și trei de seniori. Potrivit Ministerului Educației, ediția din acest an s-a desfășurat online între 24 și 30 iunie și a implicat participarea 118 elevi din 11 țări. Concursul a inclus trei probe, toate în limba engleză: o probă teoretică scrisă, o probă practică – vizualizarea unor imagini, punerea în relație a unor elemente geografice, calcul și aplicabilitate în spațiul geografic – și o probă multimedia.

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!