România a fost învinsă cu 2-1 de Spania şi a coborât pe locul patru în clasamentul grupei F

România a fost învinsă cu 2-1 de Spania şi a coborât pe locul patru în clasamentul grupei F

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Rezumat: România a pierdut cu 1-2 meciul cu o Spanie net superioară, un rezultat corect și care ascunde o diferență de valoare mult mai mare. Meciul a avut două părți complet opuse: 60 de minute de joc blazat și anost al veteranilor preferați de selecționerul Cosmin Contra (cu excepția excepționalului portar Tătărușanu), urmate de 30 de minute de fotbal – ambiție, declanșat de George Pușcaș, Florin Andone și Ianis Hagi. Așa a venit și golul, pe traseul Pușcaș – Andone, așa au venit și cele trei ocazii imense din prelungiri, când Pușcaș de două ori și Grigore au iertat Spania de golul egalizator.

Posesie: 32%-68%, șuturi pe poartă 3-10, ocazii mari de gol (întrebați-l pe Tătărușanu - omul meciului), pase reușite 208-639. România a pierdut la limită (1-2) meciul cu Spania (Grupa F, preliminarii CE 2020), dar realitatea din teren nu are neapărat legătură cu scorul de pe tebelă. Pușcaș ar fi putut aduce remiza (91'), dar ar fi fost poate prea mult pentru ce s-a întâmplat pe Arena Națională.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România