România are nevoie de un reset total al clasei politice. Chiar și de un alt președinte

România are nevoie de un reset total al clasei politice. Chiar și de un alt președinte

România are nevoie de un reset total al clasei politice. Chiar și de un alt președinte. Românii trebuie să-și asume, cu curaj, la următoarele runde de alegeri, schimbarea aproape totală. PSD, PNL, ALDE, PMP sunt doar niște cadavre în descompunere care put îngrozitor. Ca și UDMR, de altfel.

USR, partidul ăsta la care noi ne-am uitat chiorâș la început, pare a fi excepția care confirmă regula. Băieții ăștia n-au făcut niciun compromis. Au rămas în linia lor fermă. Și, mai ales, au fost singurii care au salvat onoarea Parlamentului României din postura de adevărați parlamentari. Nu ca ceilalți, niște zdrențe.

Nu Ponta, nu Cioloș. Sunt produsele expirate înainte de termen ale aceleiași fabrici politice securisto-corupte.

Și la președinte ar trebui să ne căutăm un alt orizont. Nu avem nimic cu Iohannis, dar mai degrabă s-a complăcut în a fi ambasadorul municipiului Sibiu în Capitală în loc să-și asume misiunea istorică de președinte al României.

Va rămâne în istorie ca președintele sub care Justiția din România a murit călcată-n picioare de niște infractori.

Suntem siguri că aceste partide vor apărea. Că oameni ca Siegfried Mureșan, de exemplu, își vor asuma responsabilități mai mari în curând. Și sunt mulți ca el, atât în țară cât și în afară, în Diaspora.

Am ajuns pe fundul prăpastiei morale ca țară, oameni buni. Începeți să vă căutați, de pe acum, noii conducători. În comunitate, în primul rând. Și apoi la nivel național. Nu mai așteptați, asumați-vă o opțiune și luptați pentru ea!



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...